Op het vlak van bedrijfsresultaten was het een vrij rustige dag, waarbij de cijfers van United Parcel Service over het vierde kwartaal toch nogal wat belangstelling kregen.

Het bedrijf maakte een nettoverlies van 1,75 miljard dollar bekend, dit als gevolg van het aanleggen van provisies voor pensioenvoorzieningen.

Over dezelfde periode een jaar eerder was er nog een winst van 725 miljoen dollar of 5,11 dollar per aandeel. De resultaten waren zwakker dan verwacht, terwijl ook de vooruitzichten aan de zwakke kant waren. In reactie op de cijfers noteert de koers ongeveer 2% lager.

Op het vlak van bedrijfsresultaten was het een vrij rustige dag, waarbij de cijfers van United Parcel Service over het vierde kwartaal toch nogal wat belangstelling kregen. Het bedrijf maakte een nettoverlies van 1,75 miljard dollar bekend, dit als gevolg van het aanleggen van provisies voor pensioenvoorzieningen. Over dezelfde periode een jaar eerder was er nog een winst van 725 miljoen dollar of 5,11 dollar per aandeel. De resultaten waren zwakker dan verwacht, terwijl ook de vooruitzichten aan de zwakke kant waren. In reactie op de cijfers noteert de koers ongeveer 2% lager.