Euro weer onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro kleur bekennen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3635 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,8273%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs hoger, olieprijs volgt

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1252 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer onder 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro kleur bekennen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3635 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,8273%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs hoger, olieprijs volgt Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1252 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 94 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.