Euro weer boven boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een deel van het verlies van de voorbije dagen goed, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3518 dollar betaald, of een ruim kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs krabbelt weer recht, olieprijs herstelt eveneens

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of bijna 10 dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 95 dollar betaald of zowat anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro weer boven boven 1,35 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een deel van het verlies van de voorbije dagen goed, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3518 dollar betaald, of een ruim kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs krabbelt weer recht, olieprijs herstelt eveneens Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of bijna 10 dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 95 dollar betaald of zowat anderhalf procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.