Euro houdt nipt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3307 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,83%, of zowat 1,50% minder dan het slotniveau van maandag.
Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of ruim half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt nipt stand boven 1,33 dollarOp de valutamarkten moest de euro wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3307 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,83%, of zowat 1,50% minder dan het slotniveau van maandag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of ruim half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.