De beleggers hielden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand september.

Euro stijgt opnieuw tot boven 1,290 dollar

Op de valutamarkten herpakte de koers van de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2918 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,615%, of zowat een half procent minder dan maandag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1773,30 dollar betaald, of ruim 7 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan maandagavond.

De beleggers hielden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand september. Euro stijgt opnieuw tot boven 1,290 dollarOp de valutamarkten herpakte de koers van de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2918 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,615%, of zowat een half procent minder dan maandag. Goud en olie weer goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1773,30 dollar betaald, of ruim 7 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of ruim driekwart procent minder dan maandagavond.