Euro valt opnieuw terug onder 1,275 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich niet handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2749 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,632%, of evenveel als het slotniveau van woensdag.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1736,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85 dollar betaald, of driekwart procent meer

dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt opnieuw terug onder 1,275 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich niet handhaven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2749 dollar betaald, of zowat een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,632%, of evenveel als het slotniveau van woensdag. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1736,80 dollar betaald, of bijna 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85 dollar betaald, of driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.