Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro lichtjes wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3637 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,719%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud weer duurder, olieprijs iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of ruim een vol procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100 dollar betaald of fracties van procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro lichtjes wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3637 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,719%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud weer duurder, olieprijs iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of ruim een vol procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100 dollar betaald of fracties van procent minder dan de slotkoers van maandagavond.