Op de Europese beurzen is het vandaag opnieuw een belangrijke dag, met enkele zwaargewichten die komen rapporteren. We kijken onder andere uit naar de cijfers van BinckBank, BP, Deutsche Bank, Daimler, BESI, DSM, KPN en Reckitt Benckiser. Vooral voor de Nederlandse beurs wordt het dus een belangrijke dag.

In de Verenigde Staten worden onder andere de resultaten van Advent Software, Hecla Mining, Pfizer, Unisys, Sun Microsystems en Avery Dennison bekendgemaakt. Uiteraard zijn ook de resultaten van Honda Motor de moeite waard.

Op de Europese beurzen is het vandaag opnieuw een belangrijke dag, met enkele zwaargewichten die komen rapporteren. We kijken onder andere uit naar de cijfers van BinckBank, BP, Deutsche Bank, Daimler, BESI, DSM, KPN en Reckitt Benckiser. Vooral voor de Nederlandse beurs wordt het dus een belangrijke dag. In de Verenigde Staten worden onder andere de resultaten van Advent Software, Hecla Mining, Pfizer, Unisys, Sun Microsystems en Avery Dennison bekendgemaakt. Uiteraard zijn ook de resultaten van Honda Motor de moeite waard.