Ook op de Brusselse beurs hebben heel wat zwaargewichten hun bedrijfsresultaten gepubliceerd, waarbij vorige week een belangrijke week was. Vandaag vermeldt de agenda toch nog de resultaten van D'Ieteren en die van Omega Pharma. Daarnaast rapporteert ook Hays.

In de Verenigde Staten is het resultatenseizoen al enkele weken over het hoogtepunt heen. Deze week gaat de interesse van de beleggers op de eerste plaats uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand februari die volgende vrijdag gepubliceerd worden.

Ook op de Brusselse beurs hebben heel wat zwaargewichten hun bedrijfsresultaten gepubliceerd, waarbij vorige week een belangrijke week was. Vandaag vermeldt de agenda toch nog de resultaten van D'Ieteren en die van Omega Pharma. Daarnaast rapporteert ook Hays. In de Verenigde Staten is het resultatenseizoen al enkele weken over het hoogtepunt heen. Deze week gaat de interesse van de beleggers op de eerste plaats uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand februari die volgende vrijdag gepubliceerd worden.