Deze week komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern.

Voor vandaag vermelden we de cijfers van Ciena Corporation, plus nog een trits andere kleintjes.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag is het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van Prysmian en natuurlijk die van Adidas en die van Enel.

Vandaag rapporteren in Brussel Agfa-Gevaert en Econocom, morgen komt zwaargewicht AB-InBev met de cijfers.

Deze week komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Ciena Corporation, plus nog een trits andere kleintjes. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag is het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van Prysmian en natuurlijk die van Adidas en die van Enel. Vandaag rapporteren in Brussel Agfa-Gevaert en Econocom, morgen komt zwaargewicht AB-InBev met de cijfers.