Later deze week komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Uiteraard zijn er nog steeds een aantal middelgrote en kleinere bedrijven die moeten komen rapporteren. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Archer en California Water Service Group.

In Europa raakt de stroom kwartaalcijfers stilaan eveneens over het hoogtepunt heen. Toch moeten nog heel wat Europese en ook Belgische bedrijven verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het tijdens voorbije kwartaal/boekjaar.

Vandaag zijn er onder andere de cijfers van BESI, DSM, Holcim, Ten Cate, Wessanen en Wavin. In eigen land zijn er de cijfers van Elia.

Later deze week komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Uiteraard zijn er nog steeds een aantal middelgrote en kleinere bedrijven die moeten komen rapporteren. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Archer en California Water Service Group. In Europa raakt de stroom kwartaalcijfers stilaan eveneens over het hoogtepunt heen. Toch moeten nog heel wat Europese en ook Belgische bedrijven verslag komen uitbrengen over de gang van zaken in het tijdens voorbije kwartaal/boekjaar. Vandaag zijn er onder andere de cijfers van BESI, DSM, Holcim, Ten Cate, Wessanen en Wavin. In eigen land zijn er de cijfers van Elia.