Zahid Mahmood, trader bij Capital Spreads, vestigt er de aandacht op dat vandaag opnieuw een belangrijke dag wordt op macro-economisch vlak in Europa. Om 10 uur worden namelijk in Frankrijk de cijfers over de verwerkende nijverheid en de dienstensector bekendgemaakt.

Toch focussen de meeste beleggers zich op de Verenigde Staten, op de eerste plaats op de fiscale klip. Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke verklaarde gisteren dat zijn centrale bank niet over de middelen beschikt om de gevolgen van de fiscal klip te compenseren.

Zahid Mahmood, trader bij Capital Spreads, vestigt er de aandacht op dat vandaag opnieuw een belangrijke dag wordt op macro-economisch vlak in Europa. Om 10 uur worden namelijk in Frankrijk de cijfers over de verwerkende nijverheid en de dienstensector bekendgemaakt. Toch focussen de meeste beleggers zich op de Verenigde Staten, op de eerste plaats op de fiscale klip. Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke verklaarde gisteren dat zijn centrale bank niet over de middelen beschikt om de gevolgen van de fiscal klip te compenseren.