Vandaag is het niettemin toch nog uitkijken naar de cijfers van bedrijven als Autobytel, Nordstrom en Nvidia. Blikvanger is echter Walt Disney. De meese bedrijven uit de S&P 500 hebben inmiddels de kwartaalcijfers al bekendgemaakt.

In Europa is het vandaag een relatief drukke dag, met onder andere de cijfers van Deutsche Telekom, Aegon, Grontmij, Morrison, Ordina, Repsol, Siemens, Zurich Financial en Credit Agricole. De Belgische beleggers kijken uit naar de cijfers van KBC, Delhaize, EVS, Recticel, Zenitel en Bekaert.

Vandaag is het niettemin toch nog uitkijken naar de cijfers van bedrijven als Autobytel, Nordstrom en Nvidia. Blikvanger is echter Walt Disney. De meese bedrijven uit de S&P 500 hebben inmiddels de kwartaalcijfers al bekendgemaakt. In Europa is het vandaag een relatief drukke dag, met onder andere de cijfers van Deutsche Telekom, Aegon, Grontmij, Morrison, Ordina, Repsol, Siemens, Zurich Financial en Credit Agricole. De Belgische beleggers kijken uit naar de cijfers van KBC, Delhaize, EVS, Recticel, Zenitel en Bekaert.