Vandaag hebben we nog de cijfers van Ashland, maar de blikvangers zijn uiteraard Cisco Systems en General Motors. Er zijn nog een paar andere zwaargewichten op komst, onder andere Dell, HP, Wal-Mart en Home Depot moeten nog komen rapporteren.

Vanaf vandaag komen nog een aantal BEL20-bedrijven met cijfers, waarbij het woensdag de beurt is aan AB-InBev, Ageas en Dexia.

In Europa gaat het eveneens behoorlijk druk worden, met de cijfers van Carlsberg, Deutsche Post, J. Sainsbury, Air France-KLM, Vedior, Vopak, Wienerberger en Wolters Kluwer.

Vandaag hebben we nog de cijfers van Ashland, maar de blikvangers zijn uiteraard Cisco Systems en General Motors. Er zijn nog een paar andere zwaargewichten op komst, onder andere Dell, HP, Wal-Mart en Home Depot moeten nog komen rapporteren. Vanaf vandaag komen nog een aantal BEL20-bedrijven met cijfers, waarbij het woensdag de beurt is aan AB-InBev, Ageas en Dexia. In Europa gaat het eveneens behoorlijk druk worden, met de cijfers van Carlsberg, Deutsche Post, J. Sainsbury, Air France-KLM, Vedior, Vopak, Wienerberger en Wolters Kluwer.