Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eerder afwachtend, de MSCI Asia Pacific index liet een verlies van fracties van een procent optekenen.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei 25,62 punten of 0,30% in de plus. De index werd afgevlagd op 8477,88 en kan dus de verloren plaats boven 8500 nog steeds niet terugwinnen.

Anderzijds sloot de Topix 0,20% hoger. De Japanse beleggers vrezen dat de eurocrisis bijlange nog niet achter de rug is, de situatie zou eerst slechter moeten worden alvorens ze opnieuw kan verbeteren.

Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eerder afwachtend, de MSCI Asia Pacific index liet een verlies van fracties van een procent optekenen. Bij het slot van de handel stond de Nikkei 25,62 punten of 0,30% in de plus. De index werd afgevlagd op 8477,88 en kan dus de verloren plaats boven 8500 nog steeds niet terugwinnen. Anderzijds sloot de Topix 0,20% hoger. De Japanse beleggers vrezen dat de eurocrisis bijlange nog niet achter de rug is, de situatie zou eerst slechter moeten worden alvorens ze opnieuw kan verbeteren.