De vrees bestaat namelijk dat de vraag naar Amerikaanse staatsobligaties niet bijster groot zal zijn, dit vanwege de aanhoudende druk op de rentevoeten. Het rendement op de 5-jarige Treasuries bevindt zich op het laagste niveau sinds 2008.

Ken Fisher, chief executive officer van Fisher Investments, is echter niet zo pessimistisch. Pacific Investment Management praat maar over een tijdperk van 'new normal', maar dat is volgens Fisher onzin.

In zijn visie zijn de huidige Amerikaanse rendementen te laag, gezien de economische vooruitzichten. Hij verwacht dat de inflatie vanaf het vierde kwartaal gaat aantrekken.

De vrees bestaat namelijk dat de vraag naar Amerikaanse staatsobligaties niet bijster groot zal zijn, dit vanwege de aanhoudende druk op de rentevoeten. Het rendement op de 5-jarige Treasuries bevindt zich op het laagste niveau sinds 2008. Ken Fisher, chief executive officer van Fisher Investments, is echter niet zo pessimistisch. Pacific Investment Management praat maar over een tijdperk van 'new normal', maar dat is volgens Fisher onzin. In zijn visie zijn de huidige Amerikaanse rendementen te laag, gezien de economische vooruitzichten. Hij verwacht dat de inflatie vanaf het vierde kwartaal gaat aantrekken.