Die voldeden aan de verwachtingen (Coca Cola, Rio Tinto en Swatch) of wisten deze verwachtingen te overtreffen (Dow Chemical en Vodafone).

Deze week is de blik gericht op de detailhandelsverkopen in de Verenigde Staten, waaruit zal moeten blijken of Amerikanen meer blijven besteden dan het consumentenvertrouwen doet vermoeden.

In de eurozone worden cijfers gepubliceerd over het consumentenvertrouwen in februari. Daarnaast zullen inflatiecijfers in een aantal landen over januari duidelijk maken of de prijzen echt harder aan het stijgen zijn.

Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is nagenoeg ten einde maar in Europa publiceren onder meer Danone, Draka, Heineken, ING, Randstad en AKZO Nobel hun resultaten.

Die voldeden aan de verwachtingen (Coca Cola, Rio Tinto en Swatch) of wisten deze verwachtingen te overtreffen (Dow Chemical en Vodafone). Deze week is de blik gericht op de detailhandelsverkopen in de Verenigde Staten, waaruit zal moeten blijken of Amerikanen meer blijven besteden dan het consumentenvertrouwen doet vermoeden. In de eurozone worden cijfers gepubliceerd over het consumentenvertrouwen in februari. Daarnaast zullen inflatiecijfers in een aantal landen over januari duidelijk maken of de prijzen echt harder aan het stijgen zijn. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten is nagenoeg ten einde maar in Europa publiceren onder meer Danone, Draka, Heineken, ING, Randstad en AKZO Nobel hun resultaten.