In de VS lijken de tweedehandsprijzen de eerste tekenen van uitbodeming te vertonen. Indien deze trend zich verderzet, kan dit volgens SG Private Banking de aanzet zijn voor een sigificante opluchtingsrally in het aandeel BMW.

Kredietverliezen vormen nog steeds een risico, maar de analisten van de bank beschouwen dit als een beheersbaar risico. Dankzij de sterke balans en de daarbijhorende kredietrating (A) verwachten ze dat BMW zich zonder al teveel problemen en tegen relatief gunstige voorwaarden zal kunnen financieren in de markt.

Een kapitaalverhoging ten voordele van de financiële tak lijkt dan ook niet aan de orde. SG Private Banking plaatst BMW eveneens op de Stocks to Buy, met koersdoel 27 EUR.

In de VS lijken de tweedehandsprijzen de eerste tekenen van uitbodeming te vertonen. Indien deze trend zich verderzet, kan dit volgens SG Private Banking de aanzet zijn voor een sigificante opluchtingsrally in het aandeel BMW. Kredietverliezen vormen nog steeds een risico, maar de analisten van de bank beschouwen dit als een beheersbaar risico. Dankzij de sterke balans en de daarbijhorende kredietrating (A) verwachten ze dat BMW zich zonder al teveel problemen en tegen relatief gunstige voorwaarden zal kunnen financieren in de markt. Een kapitaalverhoging ten voordele van de financiële tak lijkt dan ook niet aan de orde. SG Private Banking plaatst BMW eveneens op de Stocks to Buy, met koersdoel 27 EUR.