Een belangrijk aspect voor de aandeelhouders was daarbij dat de angst voor nationalisatie door deze maatregelen wat naar de achtergrond is verschoven.

Ook kwamen enkele grote banken met de mededeling dat hun eerste maanden van dit jaar winst opgeleverd hadden. Het is moeilijk om te bepalen of dit al de finale bodem is van deze crisis, maar beleggers kunnen wel al na gaan denken over een investering in de financiële sector. Ook om de geslonken belangen op peil te brengen, zodat een eventueel herstel niet gemist wordt.

ABN Amro wil graag aangeven welke financials in de ogen van de analisten vn de bank koopwaardig zijn en welke niet. De bank heeft een aantal rating-veranderingen doorgevoerd in de sector.

Ook wil ze graag aangeven dat ze een positievere visie heeft op de subsector Verzekeraars dan op de subsector Banken. Dit omdat het upside potentieel bij banken beperkt wordt door de hogere kapitaalbuffers die aangehouden moeten worden.

Een belangrijk aspect voor de aandeelhouders was daarbij dat de angst voor nationalisatie door deze maatregelen wat naar de achtergrond is verschoven. Ook kwamen enkele grote banken met de mededeling dat hun eerste maanden van dit jaar winst opgeleverd hadden. Het is moeilijk om te bepalen of dit al de finale bodem is van deze crisis, maar beleggers kunnen wel al na gaan denken over een investering in de financiële sector. Ook om de geslonken belangen op peil te brengen, zodat een eventueel herstel niet gemist wordt.ABN Amro wil graag aangeven welke financials in de ogen van de analisten vn de bank koopwaardig zijn en welke niet. De bank heeft een aantal rating-veranderingen doorgevoerd in de sector. Ook wil ze graag aangeven dat ze een positievere visie heeft op de subsector Verzekeraars dan op de subsector Banken. Dit omdat het upside potentieel bij banken beperkt wordt door de hogere kapitaalbuffers die aangehouden moeten worden.