Eigenlijk is de boodschap die de momenteel 86-jarige Amerikaan brengt heel eenvoudig: oplossingen voor de schuldencrisis gaan hoe dan ook pijn doen. Al wie denkt dat er een oplossing in de vorm van een 'deus ex magica' uit de lucht zal komen vallen, droomt hardop.

Het zoeken naar een oplossing voor het probleem zal met veel risico's gepaard gaan, onder het gras liggen namelijk heel wat addertjes verscholen.

Eén van die addertjes is dat de economie in de VS maar met maximaal 2% zal groeien, waardoor het nog moeilijker wordt om de schulden af te bouwen.

Eigenlijk is de boodschap die de momenteel 86-jarige Amerikaan brengt heel eenvoudig: oplossingen voor de schuldencrisis gaan hoe dan ook pijn doen. Al wie denkt dat er een oplossing in de vorm van een 'deus ex magica' uit de lucht zal komen vallen, droomt hardop. Het zoeken naar een oplossing voor het probleem zal met veel risico's gepaard gaan, onder het gras liggen namelijk heel wat addertjes verscholen. Eén van die addertjes is dat de economie in de VS maar met maximaal 2% zal groeien, waardoor het nog moeilijker wordt om de schulden af te bouwen.