De analisten van de bank geloven echter dat de politici uiteindelijk tot een oplossing zullen komen.

Maar tot die tijd zal de onzekerheid en volatiliteit hoog blijven. ABN Amro heeft een neutrale visie op de sector Financiële Instellingen.

De risico's in de sector zijn relatief groot, maar de kans op een default acht ABN Amro klein en de waarderingen vindt men aantrekkelijk.

Binnen de sector Financiële Instellingen gaat de voorkeur uit naar verzekeraars versus de banken. Verzekeraars ziet ABN Amro als een veiliger alternatief, terwijl de waardering net zo gunstig is als die van banken.

Tevens ligt onze focus op sterke en veilige namen in Europa en de Verenigde Staten.

De groei zit in Azië. Buiten Europa hebben banken zeer beperkte blootstelling naar Zuid Europa.

De analisten van de bank geloven echter dat de politici uiteindelijk tot een oplossing zullen komen. Maar tot die tijd zal de onzekerheid en volatiliteit hoog blijven. ABN Amro heeft een neutrale visie op de sector Financiële Instellingen. De risico's in de sector zijn relatief groot, maar de kans op een default acht ABN Amro klein en de waarderingen vindt men aantrekkelijk. Binnen de sector Financiële Instellingen gaat de voorkeur uit naar verzekeraars versus de banken. Verzekeraars ziet ABN Amro als een veiliger alternatief, terwijl de waardering net zo gunstig is als die van banken. Tevens ligt onze focus op sterke en veilige namen in Europa en de Verenigde Staten. De groei zit in Azië. Buiten Europa hebben banken zeer beperkte blootstelling naar Zuid Europa.