Daarom lijkt de kans klein dat de foreclosure-crisis, zoals de problemen met mogelijk vervalste foreclosure-documenten inderdaad worden genoemd, daadwerkelijk gaat ontsporen.

Het analistenteam van Credit Suisse is van mening dat na alle inspanningen die de overheid heeft gedaan om de huizenmarkt te helpen stabiliseren ze zich niet kan veroorloven dat er inderdaad opnieuw iets fout loopt.

Hoe kan er dan een oplossing voor de problemen worden gezocht? Het Witte Huis zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de mortgage servicers aan hun verplichtingen gaan kunnen voldoen. Credit Suisse is bovendien van mening dat het totaal aantal foreclosures kleiner is dan momenteel wordt aangenomen.

Daarom lijkt de kans klein dat de foreclosure-crisis, zoals de problemen met mogelijk vervalste foreclosure-documenten inderdaad worden genoemd, daadwerkelijk gaat ontsporen. Het analistenteam van Credit Suisse is van mening dat na alle inspanningen die de overheid heeft gedaan om de huizenmarkt te helpen stabiliseren ze zich niet kan veroorloven dat er inderdaad opnieuw iets fout loopt. Hoe kan er dan een oplossing voor de problemen worden gezocht? Het Witte Huis zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de mortgage servicers aan hun verplichtingen gaan kunnen voldoen. Credit Suisse is bovendien van mening dat het totaal aantal foreclosures kleiner is dan momenteel wordt aangenomen.