Onderwerp was volgens Theodoor Gilissen Bankiers o.m. het tweede noodplan van Griekenland, waarvoor het naar de mening van de politici onontbeerlijk is dat ook de banken meebetalen.

Aanvankelijk leek het Franse plan om schulden door te rollen hier een uitweg te bieden, maar de ratingbureaus gooiden roet in het eten door te waarschuwen dat dit tot een 'default'-rating zou leiden.

Het teleurstellende nieuws was volgens Theodoor Gilissen Bankiers dan ook dat het tot september zou kunnen duren voordat hier een oplossing voor was gevonden.

Onderwerp was volgens Theodoor Gilissen Bankiers o.m. het tweede noodplan van Griekenland, waarvoor het naar de mening van de politici onontbeerlijk is dat ook de banken meebetalen. Aanvankelijk leek het Franse plan om schulden door te rollen hier een uitweg te bieden, maar de ratingbureaus gooiden roet in het eten door te waarschuwen dat dit tot een 'default'-rating zou leiden. Het teleurstellende nieuws was volgens Theodoor Gilissen Bankiers dan ook dat het tot september zou kunnen duren voordat hier een oplossing voor was gevonden.