Na een bezoek aan de demonstratiesite van Agfa HealthCare in Luik, erkende Isala dat de oplossing zijn behoefte aan een grotere stabiliteit, zeer hoge snelheid en een excellente spraakherkenning zou beantwoorden.

Agfa HealthCare en Isala hebben nauw samengewerkt om het systeem te configureren in overeenstemming met de specifieke vereisten van Isala op het gebied van beeldenopslag, een nieuwe werkplek voor de radioloog en een virtuele softwareomgeving. De oplossing is eind mei 2013 in gebruik genomen en overtreft nu al de verwachtingen.

Na een bezoek aan de demonstratiesite van Agfa HealthCare in Luik, erkende Isala dat de oplossing zijn behoefte aan een grotere stabiliteit, zeer hoge snelheid en een excellente spraakherkenning zou beantwoorden. Agfa HealthCare en Isala hebben nauw samengewerkt om het systeem te configureren in overeenstemming met de specifieke vereisten van Isala op het gebied van beeldenopslag, een nieuwe werkplek voor de radioloog en een virtuele softwareomgeving. De oplossing is eind mei 2013 in gebruik genomen en overtreft nu al de verwachtingen.