Nu de kans op een luchtaanval binnen afzienbare tijd op Syrië snel is afgenomen en de olieprijs daardoor weer fors gedaald is, is de stemming op de financiële markten weer omgeslagen.

Zelfs opnieuw oplopende spanning rond de financiering van de Amerikaanse overheidsfinanciën werden relatief makkelijk verteerd.

De (meeste) risicovolle beleggingscategorieën vertonen nu weer een stijgende in plaats van dalende trend.

Intussen blijven obligaties het moeilijk hebben omdat de toenemende druk op de rente op internationale staatsobligaties een eigen momentum lijkt op te bouwen.

Nu de kans op een luchtaanval binnen afzienbare tijd op Syrië snel is afgenomen en de olieprijs daardoor weer fors gedaald is, is de stemming op de financiële markten weer omgeslagen. Zelfs opnieuw oplopende spanning rond de financiering van de Amerikaanse overheidsfinanciën werden relatief makkelijk verteerd. De (meeste) risicovolle beleggingscategorieën vertonen nu weer een stijgende in plaats van dalende trend. Intussen blijven obligaties het moeilijk hebben omdat de toenemende druk op de rente op internationale staatsobligaties een eigen momentum lijkt op te bouwen.