Ook de Brusselse beurs ontsnapte niet aan de golf van negativisme, bij het slot van de handel stond de BEL 20 0,84% in het rood. Het Neupro-effect was voor UCB snel uitgewerkt, het aandeel kon een beperkte winst vasthouden. De koersen van de financials stonden opnieuw onder druk en ook Bekaert maakte een slechte beurt.

ThromboGenics heeft nu meer uitstaande aandelen

ThromboGenics kondigde aan dat het, als gevolg van een uitoefening van warrants door een aantal werknemers van de vennootschap en de private plaatsing die werd aangekondigd op 28 maart 2012, thans in totaal 35.691.432 uitstaande aandelen heeft, die genoteerd zijn op NYSE Euronext Brussels.

Op 28 oktober 2011 werden er 33.000 nieuwe aandelen uitgegeven als gevolg van een uitoefening van warrants. Op 3 april 2012 werden er 3.244.675 nieuwe aandelen uitgegeven in het kader van een private plaatsing waarbij € 77,8 miljoen werd opgehaald.

Ierland sluit akkoord met Chinees staatsfonds CIC

Op het eerste gezicht positief nieuws is een akkoord dat Ierland heeft gesloten met het Chinese staatsfonds CIC, waarmee volgens Theodoor Gilissen Bankiers gezamenlijk gekeken zal worden naar investeringsmogelijkheden in Ierland.

Het zal waarschijnlijk niet direct gaan om staatsobligaties, maar eerder infrastructuurprojecten en vastgoed. Investeringen uit het buitenland zouden positief zijn voor Ierland, maar China heeft met betrekking tot investeringen in Europa eerder al laten zien geen cadeaus te geven en puur in eigenbelang te handelen.

Ook de Brusselse beurs ontsnapte niet aan de golf van negativisme, bij het slot van de handel stond de BEL 20 0,84% in het rood. Het Neupro-effect was voor UCB snel uitgewerkt, het aandeel kon een beperkte winst vasthouden. De koersen van de financials stonden opnieuw onder druk en ook Bekaert maakte een slechte beurt. ThromboGenics heeft nu meer uitstaande aandelen ThromboGenics kondigde aan dat het, als gevolg van een uitoefening van warrants door een aantal werknemers van de vennootschap en de private plaatsing die werd aangekondigd op 28 maart 2012, thans in totaal 35.691.432 uitstaande aandelen heeft, die genoteerd zijn op NYSE Euronext Brussels. Op 28 oktober 2011 werden er 33.000 nieuwe aandelen uitgegeven als gevolg van een uitoefening van warrants. Op 3 april 2012 werden er 3.244.675 nieuwe aandelen uitgegeven in het kader van een private plaatsing waarbij € 77,8 miljoen werd opgehaald.Ierland sluit akkoord met Chinees staatsfonds CIC Op het eerste gezicht positief nieuws is een akkoord dat Ierland heeft gesloten met het Chinese staatsfonds CIC, waarmee volgens Theodoor Gilissen Bankiers gezamenlijk gekeken zal worden naar investeringsmogelijkheden in Ierland. Het zal waarschijnlijk niet direct gaan om staatsobligaties, maar eerder infrastructuurprojecten en vastgoed. Investeringen uit het buitenland zouden positief zijn voor Ierland, maar China heeft met betrekking tot investeringen in Europa eerder al laten zien geen cadeaus te geven en puur in eigenbelang te handelen.