Die gedaanteverwisseling is zo ingrijpend dat elke opleving in de goudprijs nu een verkoopkans biedt. Daarmee bekeert Iuorio zich tot het kamp van degenen die het geloof in een stijging van de goudprijs volledig kwijt zijn.

Zelfs op dagen dat de beurzen en de obligatiemarkten het moeilijk hebben, slaagt de goudprijs er niet in om een vuist te maken. Dat is een signaal van zwakte en laat weinig goeds verhopen voor de toekomst. Oplevingen in de goudprijs bieden volgens Iuorio daarom een verkoopkans.

De dreiging dat de Amerikaanse centrale bank haar agressieve monetaire politiek zal terugschroeven ondersteunt de dollarkoers en een hogere dollar is onvermijdelijk negatief voor het goud. Een verdere daling van de goudprijs is daarom niet onwaarschijnlijk.

Die gedaanteverwisseling is zo ingrijpend dat elke opleving in de goudprijs nu een verkoopkans biedt. Daarmee bekeert Iuorio zich tot het kamp van degenen die het geloof in een stijging van de goudprijs volledig kwijt zijn. Zelfs op dagen dat de beurzen en de obligatiemarkten het moeilijk hebben, slaagt de goudprijs er niet in om een vuist te maken. Dat is een signaal van zwakte en laat weinig goeds verhopen voor de toekomst. Oplevingen in de goudprijs bieden volgens Iuorio daarom een verkoopkans. De dreiging dat de Amerikaanse centrale bank haar agressieve monetaire politiek zal terugschroeven ondersteunt de dollarkoers en een hogere dollar is onvermijdelijk negatief voor het goud. Een verdere daling van de goudprijs is daarom niet onwaarschijnlijk.