Hij stelde daarbij zelfs een koersdoel van 1050 dollar voorop. De door Kass verwachte correctie kwam er inderdaad, maar de gebeurtenissen in Egypte hielpen de goudprijs weer in het zadel.

Volgens Kass is dat echter maar uitstel van executie, zodra de situatie min of meer normaliseert zal de goudprijs verder gaan corrigeren. Van de argumenten van de bulls op het goud is hij niet onder de indruk.

Kass gelooft dat de situatie in Egypte snel gaat normaliseren en daarna zal de goudprijs weer gaan afbrokkelen richting 1050 dollar. Die daling zal echter maar tijdelijk zijn, want het goud bezit op lange termijn wel degelijk nog potentieel.

Hij stelde daarbij zelfs een koersdoel van 1050 dollar voorop. De door Kass verwachte correctie kwam er inderdaad, maar de gebeurtenissen in Egypte hielpen de goudprijs weer in het zadel. Volgens Kass is dat echter maar uitstel van executie, zodra de situatie min of meer normaliseert zal de goudprijs verder gaan corrigeren. Van de argumenten van de bulls op het goud is hij niet onder de indruk. Kass gelooft dat de situatie in Egypte snel gaat normaliseren en daarna zal de goudprijs weer gaan afbrokkelen richting 1050 dollar. Die daling zal echter maar tijdelijk zijn, want het goud bezit op lange termijn wel degelijk nog potentieel.