Onder andere farmaceutisch bedrijf Bristol-Myers Squibb Co, spoorweguitbater Kansas City Southern en Bank of Nova Scotia brachten voor meerdere miljoenen dollars obligaties op de markt. Donderdag 24 oktober was de drukste dag wat betreft de emissie van bedrijfsobligaties sinds weken.

Voor de bedrijven lijkt het tijdstip rijp om obligaties uit te geven, maar de vraag is of ook de beleggers ook zo'n goede zaak doen. Het is namelijk opletten voor een zeepbel bij de bedrijfsobligaties wanneer de rente plots opnieuw weer zou beginnen te stijgen.

Onder andere farmaceutisch bedrijf Bristol-Myers Squibb Co, spoorweguitbater Kansas City Southern en Bank of Nova Scotia brachten voor meerdere miljoenen dollars obligaties op de markt. Donderdag 24 oktober was de drukste dag wat betreft de emissie van bedrijfsobligaties sinds weken. Voor de bedrijven lijkt het tijdstip rijp om obligaties uit te geven, maar de vraag is of ook de beleggers ook zo'n goede zaak doen. Het is namelijk opletten voor een zeepbel bij de bedrijfsobligaties wanneer de rente plots opnieuw weer zou beginnen te stijgen.