In de zone van 1399-1400 dollar wacht stevige weerstand en mogelijk wordt daar een (voorlopige) piek gevormd. Het bewijs voor zo'n topvorming ontbreekt voorlopig, maar er moet alleszins met een dergelijk scenario rekening worden gehouden. Wordt de weerstand doorbroken, dan wacht de volgende afspraak op 1439 dollar.

Naar beneden toe is het plaatje volgens Curry zelfs nog een heel stuk duidelijker. Op 1320 dollar wacht een stevige steun en wanneer die wordt doorbroken, kan het neerwaarts potentieel nog aanzienlijk zijn. De volgende weken kunnen in ieder geval spannend worden voor het goud.

In de zone van 1399-1400 dollar wacht stevige weerstand en mogelijk wordt daar een (voorlopige) piek gevormd. Het bewijs voor zo'n topvorming ontbreekt voorlopig, maar er moet alleszins met een dergelijk scenario rekening worden gehouden. Wordt de weerstand doorbroken, dan wacht de volgende afspraak op 1439 dollar. Naar beneden toe is het plaatje volgens Curry zelfs nog een heel stuk duidelijker. Op 1320 dollar wacht een stevige steun en wanneer die wordt doorbroken, kan het neerwaarts potentieel nog aanzienlijk zijn. De volgende weken kunnen in ieder geval spannend worden voor het goud.