Zo staat de koers op het punt een belangrijke weerstandslijn van 2010 opwaarts te doorbreken. Deze opwaartse uitbraak kan in de komende weken voor een koersversnelling zorgen. Koersdoelen liggen rond 31 - 32 euro.

Van Herck wil wel een duidelijke waarschuwing meegeven: indien het potentieel voor een trendommekeer niet in gevaar wil komen, mag de koers niet meer onder 24,62 euro duiken.

Indien dit de komende weken toch gebeurt, neemt de kans sterk toe dat 20,48 euro niet de definitieve bodem was. Van Herck is koper van RWE.

Zo staat de koers op het punt een belangrijke weerstandslijn van 2010 opwaarts te doorbreken. Deze opwaartse uitbraak kan in de komende weken voor een koersversnelling zorgen. Koersdoelen liggen rond 31 - 32 euro. Van Herck wil wel een duidelijke waarschuwing meegeven: indien het potentieel voor een trendommekeer niet in gevaar wil komen, mag de koers niet meer onder 24,62 euro duiken. Indien dit de komende weken toch gebeurt, neemt de kans sterk toe dat 20,48 euro niet de definitieve bodem was. Van Herck is koper van RWE.