De belangrijkste aandelen die sterk op de landbouwsektor gericht zijn, vertonen volgens Leleux Associated Brokers een zijwaarts koersverloop na de forse koersverliezen van het najaar 2008 (in het kielzog van de landbouwgrondstoffen).

De komende maanden is er nog haussepotentieel maar de langetermijntrend is dalend. Verkopen op koerssterkte is volgens Leleux Associated Brokers het advies voor bekende namen als Archer-Daniel-Midlands, Potash en K&S.

De sector van de producenten van graangewassen zijn een uitzondering : Monsanto heeft mogelijk een belangrijke bodem gevormd en is volgens Leleux Associated Brokers een aankoopkandidaat voor langetermijnbeleggers.

De belangrijkste aandelen die sterk op de landbouwsektor gericht zijn, vertonen volgens Leleux Associated Brokers een zijwaarts koersverloop na de forse koersverliezen van het najaar 2008 (in het kielzog van de landbouwgrondstoffen). De komende maanden is er nog haussepotentieel maar de langetermijntrend is dalend. Verkopen op koerssterkte is volgens Leleux Associated Brokers het advies voor bekende namen als Archer-Daniel-Midlands, Potash en K&S. De sector van de producenten van graangewassen zijn een uitzondering : Monsanto heeft mogelijk een belangrijke bodem gevormd en is volgens Leleux Associated Brokers een aankoopkandidaat voor langetermijnbeleggers.