Voor beleggers kan het volgens Pimco interessant zijn om een gediversifieerde strategie ter beschikking te hebben, die achter één loket de voordelen combineert van strategische exposure naar verschillende beleggingen, en actief beheer van zowel de samenstelling als van de individuele beleggingen.

Een mix met een combinatie van beleggingen die een bescherming bieden tegen inflatie ten gevolge van stijgende rente en hogere grondstofprijzen en/of woonlasten, kan een goede oplossing vormen voor veel beleggers.

De drie belangrijkste componenten van een goed geconstrueerde gediversifieerde strategie zijn liquiditeit, de mogelijkheid om risico's te diversifiëren, en goede kennis van hoe de belangen in het algemeen reageren op inflatie.

Voor beleggers kan het volgens Pimco interessant zijn om een gediversifieerde strategie ter beschikking te hebben, die achter één loket de voordelen combineert van strategische exposure naar verschillende beleggingen, en actief beheer van zowel de samenstelling als van de individuele beleggingen. Een mix met een combinatie van beleggingen die een bescherming bieden tegen inflatie ten gevolge van stijgende rente en hogere grondstofprijzen en/of woonlasten, kan een goede oplossing vormen voor veel beleggers. De drie belangrijkste componenten van een goed geconstrueerde gediversifieerde strategie zijn liquiditeit, de mogelijkheid om risico's te diversifiëren, en goede kennis van hoe de belangen in het algemeen reageren op inflatie.