Is het liedje van het aandeel Apple nu uitgezongen? Paul Schatz, president van Heritage Capital, denkt van wel. Hij ziet de koers van Apple in de komende maanden helemaal door de knieën gaan. Aan welke dalingspercentage mogen we ons verwachten?

Schatz houdt rekening met een terugval met 50 tot 70%, wat als een zeer aanzienlijke daling mag worden beschouwd. Die daling zou, behoudens onvoorziene omstandigheden, niet van vandaag op morgen plaatsvinden, ze kan over verschillende jaren worden gespreid.

Is het liedje van het aandeel Apple nu uitgezongen? Paul Schatz, president van Heritage Capital, denkt van wel. Hij ziet de koers van Apple in de komende maanden helemaal door de knieën gaan. Aan welke dalingspercentage mogen we ons verwachten? Schatz houdt rekening met een terugval met 50 tot 70%, wat als een zeer aanzienlijke daling mag worden beschouwd. Die daling zou, behoudens onvoorziene omstandigheden, niet van vandaag op morgen plaatsvinden, ze kan over verschillende jaren worden gespreid.