Onder deze stijgende trendlijn verzwakt het positieve sentiment en kan een diepere correctie van start gaan richting respectievelijk 314,37 en 305,55 punten.

Indien de index hier wederom steun vindt kan het patroon worden voortgezet en liggen hogere niveaus in het verschiet. Oppassen!

Het lange termijn beeld van de AEX is door de recente prijsbewegingen aanzienlijk opgeklaard.

Langere termijn koersdoelen liggen nu rond respectievelijk 340 en 347. Echter, na de recente stijgingen dient rekening gehouden te worden met tussentijdse correcties.

Zolang deze worden opgevangen boven de steun op 305,55 verandert er niets aan het positieve beeld. Een slotnotering eronder verzwakt het langere termijn beeld, er dient vervolgens rekening gehouden te worden met een grotere terugval.

Onder deze stijgende trendlijn verzwakt het positieve sentiment en kan een diepere correctie van start gaan richting respectievelijk 314,37 en 305,55 punten. Indien de index hier wederom steun vindt kan het patroon worden voortgezet en liggen hogere niveaus in het verschiet. Oppassen! Het lange termijn beeld van de AEX is door de recente prijsbewegingen aanzienlijk opgeklaard. Langere termijn koersdoelen liggen nu rond respectievelijk 340 en 347. Echter, na de recente stijgingen dient rekening gehouden te worden met tussentijdse correcties. Zolang deze worden opgevangen boven de steun op 305,55 verandert er niets aan het positieve beeld. Een slotnotering eronder verzwakt het langere termijn beeld, er dient vervolgens rekening gehouden te worden met een grotere terugval.