Bijna tweederde van die omzetstijging was toe te schrijven aan organische groei.

Hoewel ook dit kwartaal de verkooptrend een trage ontwikkeling liet zien, gaat het bedrijf nog altijd uit van 1 tot 2% organische omzetgroei voor het volledige fiscale jaar.

Bij On-Site Solutions compenseerde de krachtige groei in opkomende markten en bescheiden groei in Noord-Amerika aanhoudende zwakte in Europa.

Toch lieten alle regio's omzetgroei zien omdat het bedrijf nieuwe klanten binnenhaalde in opkomende markten en de omzet toenam van technische dienstverlening in zowel Noord-Amerika als Europa.

In het segment Benefits and Rewards liet Latijns-Amerika uitstekende prestaties zien. Het aantal uitgegeven vouchers steeg met bijna 20% in het afgelopen kwartaal. In Europa daalde het volume echter door veranderde wetgeving in Hongarije en aanhoudende economische zwakte.

Sodexo overlegt solide resultaten en ABN Amro is van mening dat het bedrijf door zijn schaalgrootte en geografische reikwijdte voldoende is toegerust om de cyclische stormen te weerstaan die bepaalde markten teisteren.

Een reorganisatie moet de resultaten in de zwakste Europese markten stuwen. Het bedrijf zal sterker uit de Europese recessie komen. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Bijna tweederde van die omzetstijging was toe te schrijven aan organische groei. Hoewel ook dit kwartaal de verkooptrend een trage ontwikkeling liet zien, gaat het bedrijf nog altijd uit van 1 tot 2% organische omzetgroei voor het volledige fiscale jaar. Bij On-Site Solutions compenseerde de krachtige groei in opkomende markten en bescheiden groei in Noord-Amerika aanhoudende zwakte in Europa. Toch lieten alle regio's omzetgroei zien omdat het bedrijf nieuwe klanten binnenhaalde in opkomende markten en de omzet toenam van technische dienstverlening in zowel Noord-Amerika als Europa. In het segment Benefits and Rewards liet Latijns-Amerika uitstekende prestaties zien. Het aantal uitgegeven vouchers steeg met bijna 20% in het afgelopen kwartaal. In Europa daalde het volume echter door veranderde wetgeving in Hongarije en aanhoudende economische zwakte. Sodexo overlegt solide resultaten en ABN Amro is van mening dat het bedrijf door zijn schaalgrootte en geografische reikwijdte voldoende is toegerust om de cyclische stormen te weerstaan die bepaalde markten teisteren. Een reorganisatie moet de resultaten in de zwakste Europese markten stuwen. Het bedrijf zal sterker uit de Europese recessie komen. ABN Amro heeft een neutraal advies.