Eerder gingen ze er vanuit dat het bedrijf, zodra de nieuwe faciliteiten in de VS gebouwd zouden zijn, z'n investeringen met EUR 350 miljoen zou verlagen.

Dat bedrag strookt echter niet met de verwachting van een jaarlijkse EUR 150 miljoen, die door het management zelf wordt verwacht.

De positieve bijdrage van de verandering wordt teniet gedaan doordat het bedrijf voor 2013 z'n omzetverwachting heeft verlaagd.

ABN Amro verwacht dat het mogelijk is voor 2016 een marge van 4,5% te behalen, maar dat prijsdruk uiteindelijk de omzetgroei onder druk zal zetten. Daarmee wordt de omzetgroei voor de komende 5 jaar gelimiteerd.

ABN Amro verhoogt de opinie voor Vestas opnieuw naar Houden, nadat de analisten van de bank de fair value van EUR 4 naar EUR 8 hebben verhoogd. Rond een niveau van EUR 4 vinden ze het aandeel koopwaardig, rond EUR 14 is het tijd om afscheid te nemen.

Eerder gingen ze er vanuit dat het bedrijf, zodra de nieuwe faciliteiten in de VS gebouwd zouden zijn, z'n investeringen met EUR 350 miljoen zou verlagen. Dat bedrag strookt echter niet met de verwachting van een jaarlijkse EUR 150 miljoen, die door het management zelf wordt verwacht. De positieve bijdrage van de verandering wordt teniet gedaan doordat het bedrijf voor 2013 z'n omzetverwachting heeft verlaagd. ABN Amro verwacht dat het mogelijk is voor 2016 een marge van 4,5% te behalen, maar dat prijsdruk uiteindelijk de omzetgroei onder druk zal zetten. Daarmee wordt de omzetgroei voor de komende 5 jaar gelimiteerd. ABN Amro verhoogt de opinie voor Vestas opnieuw naar Houden, nadat de analisten van de bank de fair value van EUR 4 naar EUR 8 hebben verhoogd. Rond een niveau van EUR 4 vinden ze het aandeel koopwaardig, rond EUR 14 is het tijd om afscheid te nemen.