Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 88,37 dollar betaald, of 67 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.

Gistere daalde de olieprijs tot 88,20 dollar en dat was het laagste niveau sinds 1 december. Tot dusver was deze week een goede week voor de olieprijs, met een stijging van 0,40%.

Ken Hasegawa, in Tokio commodity derivative sales manager bij brokerage Newedge, is van mening dat de olieprijs zich weer zal herstellen wanneer die terugvalt richting 87 dollar.

Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 88,37 dollar betaald, of 67 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. Gistere daalde de olieprijs tot 88,20 dollar en dat was het laagste niveau sinds 1 december. Tot dusver was deze week een goede week voor de olieprijs, met een stijging van 0,40%. Ken Hasegawa, in Tokio commodity derivative sales manager bij brokerage Newedge, is van mening dat de olieprijs zich weer zal herstellen wanneer die terugvalt richting 87 dollar.