Vanmorgen werd voor een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange op een bepaald moment 85,11 dollar voor een vat ruwe olie betaald.

Vervolgens herstelde de olieprijs opnieuw licht tot 85,49 dollar. Gisteren werd een vat ruwe olie op de New York Mercantile Exchange 1,90% goedkoper, op weekbasis is er sprake van een prijsdaling met 4,90%.

JPMorgan Chase & Co is van mening dat de OPEC is beginnen te reageren op de stijging van de olieprijzen door de productie op te trekken. Onder andere Saoedi-Arabië pompt meer olie boven dan het toegestane quotum.

Vanmorgen werd voor een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange op een bepaald moment 85,11 dollar voor een vat ruwe olie betaald. Vervolgens herstelde de olieprijs opnieuw licht tot 85,49 dollar. Gisteren werd een vat ruwe olie op de New York Mercantile Exchange 1,90% goedkoper, op weekbasis is er sprake van een prijsdaling met 4,90%. JPMorgan Chase & Co is van mening dat de OPEC is beginnen te reageren op de stijging van de olieprijzen door de productie op te trekken. Onder andere Saoedi-Arabië pompt meer olie boven dan het toegestane quotum.