Alleen op die manier kan het kartel van olieproducerende landen volgens Pickens de olieprijs opnieuw richting 100 dollar per vat sturen. Hij stelt vast dat de situatie op de oliemarkt momenteel volledig door economische factoren wordt gedomineerd.

Over de aardgasprijs was T. Boone Pickens van mening dat die kan terugvallen tot $4 per miljoen British Thermal Units (BTU) indien we een milde winter krijgen. De aardgasprijs is met 22% gedaald tot iets meer dan $5,56. Volgens Pickens is er genoeg aardgas beschikbaar, hij sprak zelfs van 'ongelooflijke' voorraden.

Alleen op die manier kan het kartel van olieproducerende landen volgens Pickens de olieprijs opnieuw richting 100 dollar per vat sturen. Hij stelt vast dat de situatie op de oliemarkt momenteel volledig door economische factoren wordt gedomineerd. Over de aardgasprijs was T. Boone Pickens van mening dat die kan terugvallen tot $4 per miljoen British Thermal Units (BTU) indien we een milde winter krijgen. De aardgasprijs is met 22% gedaald tot iets meer dan $5,56. Volgens Pickens is er genoeg aardgas beschikbaar, hij sprak zelfs van 'ongelooflijke' voorraden.