Imad al-Atiqi, een vooraanstaand lid van de Supreme Petroleum Council, houdt rekening met een olieprijs van 110 dollar per vat en dit binnen een periode van enkele weken.

Volgens Imad al-Atiqi zal de vraag naar olie lichtjes stijgen, maar die prijsstijging zou vooral van technische aard zijn en verband houden met verwachtingen van de analisten en met speculatie.

De OPEC kan echter de productie gaan verhogen wanneer olieprijs stijgt tot 110 dollar per vat. Maar volgens Imad al-Atiqi is er geen gebrek aan ruwe olie op de markt.

Imad al-Atiqi, een vooraanstaand lid van de Supreme Petroleum Council, houdt rekening met een olieprijs van 110 dollar per vat en dit binnen een periode van enkele weken. Volgens Imad al-Atiqi zal de vraag naar olie lichtjes stijgen, maar die prijsstijging zou vooral van technische aard zijn en verband houden met verwachtingen van de analisten en met speculatie. De OPEC kan echter de productie gaan verhogen wanneer olieprijs stijgt tot 110 dollar per vat. Maar volgens Imad al-Atiqi is er geen gebrek aan ruwe olie op de markt.