Europa en Japan komen evenmin in aanmerking, aangezien ook daar de rente laag staat. Bill Gross van Pimco geeft zijn klanten daarom het advies om naar de groeimarkten te kijken, waar in sommige regio's wel nog stevige rendementen kunnen worden gerealiseerd.

Volgens Gross kunnen we het westen voorlopig wel vergeten, want het irrationeel prijzen van obligaties zal hier nog geruime tijd verder gaan. Op een schaal van één op tien zouden we ons nu in de buurt van zes bevinden, met nog steeds een opwaarts gerichte trend.

Europa en Japan komen evenmin in aanmerking, aangezien ook daar de rente laag staat. Bill Gross van Pimco geeft zijn klanten daarom het advies om naar de groeimarkten te kijken, waar in sommige regio's wel nog stevige rendementen kunnen worden gerealiseerd. Volgens Gross kunnen we het westen voorlopig wel vergeten, want het irrationeel prijzen van obligaties zal hier nog geruime tijd verder gaan. Op een schaal van één op tien zouden we ons nu in de buurt van zes bevinden, met nog steeds een opwaarts gerichte trend.