Globaal ziet de wereldeconomie er ondanks de signalen die op herstel wijzen als een puinhoop uit. Zonder de massale injecties door de centrale banken zou het economisch tij al lang zijn gekeerd. Maar hetzelfde geldt ook de beurzen, op de eerste plaats die van Wall Street.

Op Wall Street is alles peperduur en niets meer goedkoop. Het maakt volgens Edwards niet veel uit van welke indicatoren de belegger uitgaat. Zowel op basis van PE, PB als Price/Sales is alles peperduur, verstandige beleggers maken dan ook dat ze zo snel mogelijk dat ze weg zijn.

Globaal ziet de wereldeconomie er ondanks de signalen die op herstel wijzen als een puinhoop uit. Zonder de massale injecties door de centrale banken zou het economisch tij al lang zijn gekeerd. Maar hetzelfde geldt ook de beurzen, op de eerste plaats die van Wall Street. Op Wall Street is alles peperduur en niets meer goedkoop. Het maakt volgens Edwards niet veel uit van welke indicatoren de belegger uitgaat. Zowel op basis van PE, PB als Price/Sales is alles peperduur, verstandige beleggers maken dan ook dat ze zo snel mogelijk dat ze weg zijn.