De Standard & Poor's 500 is slechts met 21% gestegen, de Dow Jones Industrial Average met 17%. Het zijn dus vooral de technologieaandelen die goed hebben gepresteerd. Dat belooft voor de IPO van Twitter, de beursintroductie van cloudbedrijf Veeva Systems was eveneens een success.

Dr. Marc Faber, stichter en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat er zich in de technologiesector een nieuwe technologiezeepbel heeft gevormd, die werd gevoed door al het gratis geld dat de Amerikaanse centrale bank in het systeem pompte.

De Standard & Poor's 500 is slechts met 21% gestegen, de Dow Jones Industrial Average met 17%. Het zijn dus vooral de technologieaandelen die goed hebben gepresteerd. Dat belooft voor de IPO van Twitter, de beursintroductie van cloudbedrijf Veeva Systems was eveneens een success. Dr. Marc Faber, stichter en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is van mening dat er zich in de technologiesector een nieuwe technologiezeepbel heeft gevormd, die werd gevoed door al het gratis geld dat de Amerikaanse centrale bank in het systeem pompte.