Op de obligatiemarkten speelt Lehman deel 2 zich al af, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Vooral op de markt voor bedrijfsobligaties voltrekt zich een bloedbad en dat bloedbad kan zich naar andere subsegmenten van de financiële markten verplaatsen.

Vooral op de markt voor hoogrenderende obligaties hebben de rendementen al de pre-Lehman niveaus bereikt. Durden stelt dat het onmogelijk is dat de aandelenkoersen in zo'n omgeving kunnen blijven stijgen. Hij rekent met andere woorden op een correctie op de beurzen.

Op de obligatiemarkten speelt Lehman deel 2 zich al af, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Vooral op de markt voor bedrijfsobligaties voltrekt zich een bloedbad en dat bloedbad kan zich naar andere subsegmenten van de financiële markten verplaatsen. Vooral op de markt voor hoogrenderende obligaties hebben de rendementen al de pre-Lehman niveaus bereikt. Durden stelt dat het onmogelijk is dat de aandelenkoersen in zo'n omgeving kunnen blijven stijgen. Hij rekent met andere woorden op een correctie op de beurzen.