De onderliggende inkomsten waren beter dan verwacht. Maar daar stonden hoge kosten en verliezen op leningen tegenover. KBC heeft aangegeven dat januari relatief goed is verlopen, zelfs beter dan diezelfde maand vorig jaar.

Echter, de onderneming waarschuwt dat kredietvoorzieningen in Centraal- en Oost-Europa waarschijnlijk zullen gaan oplopen.

Het begin van het jaar is volgens ABN Amro veelbelovend verlopen. En de onderliggende prestaties van KBC waren beter dan verwacht over het vierde kwartaal.

De mogelijk oplopende voorzieningen in Centraal- en Oost-Europa zijn een reden voor voorzichtigheid. De analisten van de bank hanteren daarom een houdenadvies.

De onderliggende inkomsten waren beter dan verwacht. Maar daar stonden hoge kosten en verliezen op leningen tegenover. KBC heeft aangegeven dat januari relatief goed is verlopen, zelfs beter dan diezelfde maand vorig jaar. Echter, de onderneming waarschuwt dat kredietvoorzieningen in Centraal- en Oost-Europa waarschijnlijk zullen gaan oplopen. Het begin van het jaar is volgens ABN Amro veelbelovend verlopen. En de onderliggende prestaties van KBC waren beter dan verwacht over het vierde kwartaal. De mogelijk oplopende voorzieningen in Centraal- en Oost-Europa zijn een reden voor voorzichtigheid. De analisten van de bank hanteren daarom een houdenadvies.