De Russen lijken niet van plan te zijn om het daar bij te laten, ook aan de grenzen van Litouwen en Estland werden vorige week Russische troepenconcentraties gemeld. In de toekomst valt een conflict dat tot een wereldoorlog kan leiden niet bij voorbaat uit te sluiten.

Maar er is nog een andere brandhaard die dreigt te exploderen. Een Chinese gepensioneerde generaal verklaarde onlangs de kansen op een oorlog met Japan in de afgelopen maanden fors zijn toegenomen. De ex-generaal stelde dat China absoluut in staat is om zichzelf te verdedigen en dat belooft niet veel goeds.

De Russen lijken niet van plan te zijn om het daar bij te laten, ook aan de grenzen van Litouwen en Estland werden vorige week Russische troepenconcentraties gemeld. In de toekomst valt een conflict dat tot een wereldoorlog kan leiden niet bij voorbaat uit te sluiten. Maar er is nog een andere brandhaard die dreigt te exploderen. Een Chinese gepensioneerde generaal verklaarde onlangs de kansen op een oorlog met Japan in de afgelopen maanden fors zijn toegenomen. De ex-generaal stelde dat China absoluut in staat is om zichzelf te verdedigen en dat belooft niet veel goeds.