In het Duitse Handelsblatt verscheen een interview met Joachim Krause, Director of the Institute for Security Studies. Deze veiligheidsexpert waarschuwt voor een verder uit de hand lopen van de situatie in het oosten van de wereld. De oplopende spanningen kunnen op een bepaald moment escaleren.

Krause sluit niet uit dat er op een bepaald moment een oorlog tussen Rusland en het westen zal uitbreken. Volgens Krause mag het westen deze mogelijkheid niet langer uitsluiten. Poetin lijkt bereid om tot het uiterste te gaan en dan is een grote oorlog wel degelijk een mogelijkheid.

In het Duitse Handelsblatt verscheen een interview met Joachim Krause, Director of the Institute for Security Studies. Deze veiligheidsexpert waarschuwt voor een verder uit de hand lopen van de situatie in het oosten van de wereld. De oplopende spanningen kunnen op een bepaald moment escaleren. Krause sluit niet uit dat er op een bepaald moment een oorlog tussen Rusland en het westen zal uitbreken. Volgens Krause mag het westen deze mogelijkheid niet langer uitsluiten. Poetin lijkt bereid om tot het uiterste te gaan en dan is een grote oorlog wel degelijk een mogelijkheid.