Het betreft een oorlog tussen schuldenaars en schuldeisers, tussen regeringen en belastingbetalers, tussen banken en depositobezitters, tussen de fouten gemaakt in het verleden en de gekelderde hoop op een voorspoedige houders. Centraal in deze oorlog zal het aanslaan van ons spaargeld staan.

Hoe kan de belegger als winnaar uit deze oorlog komen? Als we Durden mogen geloven zijn aandelen "the only game in town", tenminste als we de geschiedenis mogen geloven. De rente staat namelijk op een dieptepunt voor de afgelopen 300 jaar en obligaties zijn op het hysterische af overgeprijsd.

Het betreft een oorlog tussen schuldenaars en schuldeisers, tussen regeringen en belastingbetalers, tussen banken en depositobezitters, tussen de fouten gemaakt in het verleden en de gekelderde hoop op een voorspoedige houders. Centraal in deze oorlog zal het aanslaan van ons spaargeld staan. Hoe kan de belegger als winnaar uit deze oorlog komen? Als we Durden mogen geloven zijn aandelen "the only game in town", tenminste als we de geschiedenis mogen geloven. De rente staat namelijk op een dieptepunt voor de afgelopen 300 jaar en obligaties zijn op het hysterische af overgeprijsd.