Dat gebeurt echter wel op een wat vreemde manier, want eigenlijk heeft hij de oorlog verklaard aan de barbaarse kapitalistische parasieten. Die worden verantwoordelijk gesteld voor alles wat misloopt in het land en dat is momenteel heel wat. Maduro kondigde onlangs een groot offensief aan tegen die zogenaamde parasieten.

De oppositie heeft al laten weten dat Maduro met vuur speelt, hij heeft geesten uit de fles laten ontsnappen die zich als een boomerang tegen het land kunnen keren. Het wegvegen van de middenstand kan het land naar de rand van de afgrond sturen, zo het zich daar al niet bevindt.

Dat gebeurt echter wel op een wat vreemde manier, want eigenlijk heeft hij de oorlog verklaard aan de barbaarse kapitalistische parasieten. Die worden verantwoordelijk gesteld voor alles wat misloopt in het land en dat is momenteel heel wat. Maduro kondigde onlangs een groot offensief aan tegen die zogenaamde parasieten. De oppositie heeft al laten weten dat Maduro met vuur speelt, hij heeft geesten uit de fles laten ontsnappen die zich als een boomerang tegen het land kunnen keren. Het wegvegen van de middenstand kan het land naar de rand van de afgrond sturen, zo het zich daar al niet bevindt.